Jabulani One and Only Ocharovashka – информация:

Jabulani One and Only Ocharovashka е котка порода Девон Рекс.

Цвят: червено таби.

Особеност на тази порода е козината, която е къдрава, копринена и лежи по тялото на вълни, подобни на астраган. Козината и не пада. Поддръжката е особено лесна- не се реши, не се обръща срещу косъма, за да не се чупи. При къпане се подсушава напълно и се сресва с длан по посока на растежа на косъма.

По характер тя е обичлива, нежна и много привързана към човека. Обича  да мърка с часове, да се излежава,  участва в домашния живот с голям интерес.

Много и е интересно да общува с помераните и изобщо не се притеснява да играе с тях.

  • Jabulani One and Only Ocharovashka e ваксинирана  преди да пристигне при мен.Следавщата ваксина ще бъде след една година от датата на първата.

  • Храни се здравословно всеки ден с храната HAPPY CAT JUNIOR.

  • Приема необходимите витамини и минерали чрез храната HAPPY CAT JUNIOR.

Only
Only1

Only1

Jabulani One and Only Ocharovashka – Галерия

Често задавани въпроси

Моля вижте някои от най-често задаваните въпроси и техните отговори, свързани с Онли. Рабира се, ако имате специални въпроси, моля не се колебайте, а ни позвънете на нашите телефони!

“Здравейте, има много такива като мен  който искат померан. Разликата обаче  е че аз не го искам  а умирам  за него затова моля ви  дайте ми отговор  :(:(:( има ли бебета  и мога ли да си купя  от вас? ”

ioni

“Здравейте имате страхотни померанчета отдавна си тарся но попадам само на крастоски. Вашите пухкави ангелчета ми направиха впечатление. Просто чудесни са! ”

Елена Маркова

“Здравейте!! Кученцата Ви са прекрасни!! Ще Ви бъда благодарна ами пишете за цените и възрастта на Кученцата който предлагате. интересувам се от БРИЙД клас и ПЕТ клас.”

Теодора