Развъдник за померани и девон рекс

Форма за контакт

  Свържи се с нас

  Телефон за връзка

  Email адрес

  Често задавани въпроси

  Моля вижте някои от най-често задаваните въпроси и техните отговори, свързани с кучетата от нашия Развъдник за Померани и Девон Рекс. Рабира се, ако имате специални въпроси, моля не се колебайте, а ни позвънете на нашите телефони!

  Отговор

  Всички кучета и котки в равъдника са с родословия.

  Отговор

  Всички кучета и котки задължително участват в изложби, за да получат оченки минимям Много добър за женските и Отличен за мъжките, за да получат право за развъждане.

  Отговор

  В родословията на кучетата и котките има бащи и майки шампиони.

  Your Content Goes Here
  Отговор Храната трябва да е сюприйм качество, защото тя съдаржа жизненоважни витамини и минерали, както и различни добавки, полезни за здравето.При мен храната , с която храня е Хепи Дог и Хепи Кет.
  Отговор: Не е трудно, помераните са схватливи и интелиегнтни, бързо се адаптират.Обичат хората, сработват се с деца и други домашни любимци.
  Отговор: Минималната възраст е 3 месеца, след поставяне на всички ваксини за възрастта, обезпаразитяване и издаване на всички документи.Колкото по-дребно и чувствително е едно кученце или котенце, толкова по-дълго то остава  у дома, понякога до 4- 6-8 месеца.
  Отговор: Кученцата обичат да се разхождат сутрин и вечер, а могат да се научат да ползват и тоалетната  къщи.Всичко зависи от свободното време на собствениците.